EXCLUSIV Senatoarea Diana Sosoaca a vorbit despre candidatura sa la presedintia Romaniei

Senatoarea din partea AUR a vorbit într-un interviu exclusiv la România TV despre posibilitatea să candideze la președinție. Avocata susține că România nu este pregătită să accepte o femeie în această funcție.

 

Avocata nu a negat o posibilă candidatură, ci a specificat faptul că România nu este pregătită de o femeie în funcție de președinte al statului.

”Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femei președinte” , a explicat avocata.

Diana Șoșoacă a povestit cum mai mulți oameni politici ”au obligat-o” să intre în Parlament.  Avocata a ținut să precizeze că poporul are o forță incredibilă, mulțumindu-le acestora pentru fiecare ieșire în stradă.

 

”N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forțată de soțul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat si de multi alții.  Mai toți sunt bărbați care mă împingeau pe mine . 2020 a fost luptă, oricum de 20 și ceva de ani m-am tot luptat și m-am luptat și în cei doi ani jumăte când am fost în Guvern și nu am avut cu cine să lucrez” , a precizat Diana Șoșoacă.

Senatoarea a vorbit și despre campania de vaccinare care are loc în România, aceasta susține că speră să nu se ajungă la vaccinarea obligatorie. Însă, dacă acest lucru se va întâmpla, conform acesteia, românii trebuie să iasă în stradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *