Elena Merișoreanu se confruntă cu noi probleme de sănătate! Interpreta de muzică populară va trece printr-o nouă operație: “Eu sunt o optimistă…”

La începutul anului acesta, intrepreta de muzică populară a fost diagnosticată cu artroză, iar imediat a suferit și o intervenție la picior. În perioada de carantină, Elena Merișoreanu s-a recuperat, dar se pare că este nevoie de o nouă operație. 

Din păcate, durerile au revenit, iar artista este nevoită să ajungă din nou pe mesa de operație. În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre problemele sale de sănătate, dar și despre operație care va urma. 

„La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el.

Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine, ca să nu mai sufăr atât.”, a povestit Elena Merișoreanu.

De asemenea, se pare că Elena Merișoreanu a avut probleme cu picioarele de mult timp și chiar a făcut tratament, însă fără niciun rezultat. 

„Picioarele m-au durut întotdeauna. Am făcut tratamente, dar fără niciun rezultat. Atâta timp cât nu mai ai cartilaj, cartilajul nu se mai reface.”

O nouă operație pentru interpreta de muzică populară

Cântăreața este optimistă în ceea ce privește operație, însă nu această intervenție o sperie pe ea, ci recuperarea, care durează mai bine de trei luni. 

„Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mădoboară orice boală.”, a declarat artista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *