El a fost prima iubire a artistei.Barbatii din viata Deliei

0 142
loading...
loading...

Delia (37 de ani) s-a implicat foarte mult în fiecare relație avută. După mai multe idile, artista și-a dorit să se așeze la casa ei și și-a găsit liniștea alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Totuși, până a ajuns la cel ales, cântăreața a trecut prin mai multe relații nereușite.

Mulți dintre bărbații din viața Deliei Matache au fost personaje publice. Artista nu și-a ascuns niciodată relațiile.

Bărbații din viața Deliei: El a fost prima iubire a artistei

Primul dintre bărbații din viața Deliei Matache a fost Ovidiu Anton. Cei doi s-au revăzut pe scena concursului muzical X Factor în urmă cu cinci ani, Ovidiu participând în competiție fără să știe că, în adolescență, cântăreața era înnebunită după el.

„Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora”, declara atunci artista, potrivit Click!.

Bărbații din viața Deliei: Florin Moldoveanu

Bărbații din viața Deliei Florin Moldoveanu

Prima relație mediatizată din viața Deliei Matache a fost cu omul de afaceri Florin Moldoveanu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2003 și s-au iubit timp de doi ani. Spre sfârșitul relației, însă, s-a zvonit că acesta ar fi înșelat-o.

Șase ani mai târziu, Delia s-ar fi împăcat cu Florin, chiar dacă acesta era căsătorit cu o altă femeie. Artista a fost dispusă să aștepte divorțul. Când a observat că Florin nu lua nici o măsură, vedeta a pus punct.

Sursa : verdict.ro

loading...
loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.