Drama Dragăi Olteanu Matei care i-a măcinat ultimii ani din viaţă: “Aș fi preferat să mor atunci, odată cu el!”

Îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei s-a stins din viață noaptea trecută la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit o hemoragie digestivă în cursul zilei de vineri. Actrița a fost marcată de o dramă personală după ce, în 2014, a rămas văduvă și nu s-a vindecat niciodată. 

Draga Olteanu Matei a fost una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie și are în spate o carieră de mai bine de jumătate de veac. Aceasta i-a bucurat pe români cu personajele pe care le-a interpretat pe scenă, în filme și scenete TV.

Artista a rămas văduvă în urmă cu șase ani, după ce a avut o căsnicie fericită cu soțul ei, medicul Ion Matei, conform click.ro. Durerea a fost una imensă, mai ales că au fost căsătoriți timp de 44 de ani.

 

Drama personală care a marcat-o pe Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a pierdut lupta cu viața noaptea trecută, după ce vineri a fost adusă în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului “Sf. Spiridon” din Iași. Actrița a suferit o hemoragie digestivă superioară și a fost tratată la Terapie Intensivă, însă medicii nu au mai putut face nimic.

În anul 2014, actrița trecea printr-o dramă cumplită după ce soțul ei, renumitul medic Ion Matei, s-a stins din viață. Cei doi s-au căsătorit în 1968 și au avut o căsnicie fericită. Draga Olteanu Matei a mai fost căsătorită de două ori înainte. Prima dată, cu un ofițer de aviație la vârsta de 18 ani, apoi cu un diplomat în timp ce era studentă.

Din păcate, cele două căsnicii au eșuat din cauza infidelității soților, iar artista și-a găsit liniștea în brațele lui Ion Matei, care i-a fost alături timp de 44 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *