Delia, escapadă romantică în Maldive, în mijlocul pandemiei de Covid-19. Cum au reacționat fanii când au văzut ce a făcut vedeta

Delia este recunoscută pentru pasiunea pentru călătorii și nici măcar pandemia de coronavirus nu o ține departe de destinațiile exotice pe care le îndrăgește. Artista și-a făcut bagajele și a plecat în Maldive, iar imaginile inedite i-au dat gata pe fani.

 

Delia iubește să călătorească și deseori a fost invidiată pentru destinațiile de vis pe care le-a ales pentru a-și petrece vacanțele. Acum, în mijlocul pandemiei de coronavirus, artista și-a făcut bagajele și a plecat în Maldive, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu

Artista nu a ratat ocazia de a-și impresiona fanii, așa că a făcut publice imagini din vacanță. Ba mai mult, ea a vorbit și despre faptul că într-o vacanță trebuie să te relaxezi complet, mai ales dacă resorturile se află aproape de natură. ”De ce există resorturi, în astfel de zone, foarte aproape de natură, în care te relaxezi complet, te simți ca un Robinson Crusoe, de ce există resorturi cu neoane de plastic, lumini violet, cristale swarovski, marmură pe jos, ținută obligatorie la cină? Care ținută că mergi pe plajă, pe nisip, nu există insulă cu ciment sau pământ, e nisip. Cum adică să te duci în pantofi sau sandale la micul dejun sau la cină?”

”Sunteți doi oameni deștepți, foarte deștepți. Bravo. Asta înseamnă să-ți trăiești viața.”/ ”Te felicit din tot sufletul că ai ales să-ți trăiești viața. Vacanță plăcută, să vă creați cele mai minunate amintiri.”, au fost câteva dintre comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *