De necrezut ce a putut găsi un bărbat într-un sac de cartofi cumpărat de la magazin. A avut parte de șocul vieții

Un bărbat din Franța care și-a făcut cumpărăturile de weekend de la Carrefour Market a avut parte de surpriza vieții lui. Prinre produsele achiziționate, francezul a avut și un sac de cartofi, însă ce a găsit în el, avea să-i schimbe viața pentru totdeauna.

El a cumpărat 25 de kilograme de cartofi și când a ajuns acasă, unde se aflau soția și copii săi, a descoperit că sacul nu avea doar cartofi. La o privire mai atentă, francezul a descoperit că unul dintre aceștia arăta diferit. În următoarele clipe, când a realizat ce este în realitate acel obiect, le-a spus copiilor și soției sale să părăsească de urgență locuința.

Bărbatul a găsit o grenadă neexplodată, rămasă din timpul celui de-al doilea Război Mondial. Cu mare grijă a transportat-o în spatele casei și a alertat autoritățile. Tot incidentul s-a sfârșit cu bine, iar autoritățile competente au ridicat explozibilul în siguranță.

„Am identificat o grenadă germană care probabil se folosea în Primul Război Mondial. Am ales să o detonăm pentru că nu a explodat în momentul în care a fost aruncată, astfel că trebuia să o detonăm cât mai repede”, a declarat Wong Ho-hon, reprezentant al poliţiei. Poliţia a postat pe Twitter imagini cu momentul detonării.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *