Cum arată acum Monica Gabor. Fosta doamnă Columbeanu este de nerecunoscut

Iată cum arată acum Monica Gabor, în timp ce fostul ei soț se zbate să depășească cea mai neagră perioadă din viața lui. În prezent, fosta doamnă Columbeanu jubilează în Statele Unite prin fotografii de modă.

Monica Gabor nu pare să fie prea afectată de suferințele fostului ei soț, Irinel Columbeanu. Dacă fostul milionar se chinuie să iasă din ghearele creditorilor și a ajuns să-și vadă palatul pentru care a muncit o viață întreagă mistuit de flăcări, Monica se relaxează etalându-și frumusețea în fotografii de modă.

Cum arată acum Monica Gabor după ce a apărut într-un pictorial de modă

Recent, fosta doamnă Columbeanu a fost protagonista unei ședințe foto realizate de Viktorija Pashuta. Aceasta este un cunoscut fotograf de modă, regizor de film și redactor șef al publicației Basic Magazine. Viktorija a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care protagonistă este Monica Gabor.

Ajunsă la 32 de ani, Monica nu mai aduce decât într-o mică măsură cu puștoaica pe care Irinel a descoperit-o la Bacău în 2005 și care a venit la Izvorani înainte să-și dea Bacalaureatul. Monica s-a maturizat și s-a transformat într-o „doamnă elegantă și serioasă”. Acum nu mai are nicio legătură cu adolescenta zbuciumată plecată din Bacău, un oraș de care n-o mai leagă aproape nimic după moartea tatălui ei.

Monica pare să aibă o relație fericită cu milionarul de origine chineză poreclit Mr Pink, de fiica ei și de fiul magnatului. Cei patru locuiesc la Los Angeles și par să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Irinel și-a pierdut averea și iubita tinerică

De cealaltă parte, Irinel Columbeanu a ajuns la 63 de ani însă a pierdut toată agoniseala de-o viață. Până de curând, acesta se iubea cu Oana Cojocaru, o tânără de doar 23 de ani. Numai că cei doi au pus capăt relației care a durat un pic peste 3 ani.

Totodată, Irinel plânge de dorul Irinei, fiica lui și a Monicăi, pe care n-a mai văzut-o „pe viu” de ceva vreme. Mai mult, a ajuns și la fundul sacului, după ce a rămas fără avere.

Paradoxal, majoritatea iubitelor pe care Irinel le-a avut în sensul de relații serioase, au ajuns să aibă o situație financiară mai bună decât el. Este cazul Monicăi Gabor, a Annei Lesko dar și a Romaniței Iovan. Însă niciuna dintre acestea nu s-au grăbit să-i ofere ajutorul fostului milionar, ajuns acum la fundul sacului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *