Cum a scapat nasul lui Catalin Morosanu din incendiul de la ATI din Piatra Neamt

Sorin Cazan este nasul de cununie al luptatorului K1 Catalin Morosanu si Presedinte PMP Roman nasul. Doar o minune l-a salvat de incendiul din sectia de terapie intensiva de la spitalul din Piatra Neamt. El a fost externat cu doar 4 ore inaintea tragediei. Socrul sau insa, internat in acelasi spital, a murit in salonul ATI care a ars.

Sorin Cazan a povestit ca atat el cat si socrul sau erau internati la etajul 3 al spitalului, insa cel din urma a fost mutat sambata la etajul 2, chiar in sectia care a ars, conform AlephNews.

„La ora 2 am fost externat din spital, am stat 11 zile, am fost testat negativ la plecare, si socrul meu la etajul 3 la rezerva. La ATI. Si cred ca sambata dimineata, nu stiu la ce ora a fost transferat la etajul 2 exact in salonul in care a avut loc explozia. Mie nu-mi vine sa cred, nu realizez.

Eu aflasem de televizor de incendiu. Dar eu am zis ca el este bine, ca e la etajul 3 si nu e riscant pentru el. Si atunci managerul m-a sunat la 11 si mi-a zis ca era in salonul ala”, a mai spus barbatul, pentru sursa citata.

Mihai Militaru avea 80 de ani, dar era inca in putere. Cunoscutii spun ca putea sa supravietuiasca noului coronavirus. „80 de ani, dar era verde, era verde. Era un om puternic, mai puternic ca mine era. Eu am 55 dar el era mai puternic ca mine”, a mai spus ginerele victimei.

Sorin Cazan dezvaluie ca situatia nu era fericita la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. El spune ca EKG-urile se faceau si de cate 3 ori pentru ca dadeau eroare, aparatele de luat tensiunea de multe ori nu porneau, iar curentul electric se intampla sa cada.

„Pot sa va spun ca in 11 zile cat am stat eu, intr-o seara am ramas uimit ca a cazut curentul. Dar a cazut pentru cateva minute. Si mi-am pus chiar un semn de intrebare, si-am zis, mai, nu-i normal, cum? Cum, nu mai este curent aici pe sectie?”, a povestit Sorin Cazan.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *