Crimă în Ilfov: un bărbat a fost înjunghiat mortal. Autorul este căutat de polițiști

Caz șocat în parcarea unui depozit de legume și fructe din orașul Voluntari, județul Ilfov. Un bărbat a fost înjunghiat mortal de către o altă persoană de sex masculin. Principalul suspect este un cetățean turc în vârstă de 39 de ani, care este căutat de polițiști. 

Pe fondul unor conflicte mai vechi cetățeanul de origine turcă l-a întâlnit pe iranian în trafic și l-a înjunghiat mortal. Se pare că victima avea o datorie la turc, ambii aveau standuri în Voluntari. După ce a fost înjunghiat, iranianul s-a deplasat spre depozit și a chemat salvarea. Bărbatul prezenta hemoragie și a fost transportat la spital, unde a murit. Deocamdată, bărbatul de origine turcă este de negăsit. Oamenii legii fac verificări pentru depistarea suspectului, fiind deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ce spune Poliția

La data de 23 noiembrie, în jurul orei 14:14, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat, care a fost înjunghiat. Imediat, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice din competență.  

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală unde victima fost transportată, ocazie cu care au constatat că victima a decedat.

În urma activităților specifice polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani.

De asemenea, polițiștii efectuează activități specifice pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov” este comunicatul poliției.

CITEȘTE ȘI: ” L-AI VĂZUT? FAMILIA ÎL CAUTĂ CU DISPERARE, DUPĂ CE NU S-A MAI ÎNTORS ACASĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *