Copilul-geniu, care a prezis pandemia de coronavirus, face predicții înfiorătoare

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, care a prevestit pandemia de coronavirus face alte predicții înfiorătoare.

Într-un vlog pe care l-a publicat recent pe contul său de Youtube, Abhigya Anand a mărturisit că el nu crede că pandemia de coronavirus se va sfârși prea curând. Astrologul indian este de părere că abia în 2025 omenirea va scăpa de acest virus ucigaș.

”COVID-19 va continua până la sfârșitul lunii martie 2025! Deci intenția este să o continuăm încă cinci ani”, spune copilul-geniu.

De asemenea, copilul-geniu, care a prezis pandemia de coronavirus încă din vara anului trecut, a făcut și alte predicții înfiorătoare despre ce urmează să se întâmple în lunile următoare.

”După 20 noiembrie, Jupiter și Saturn intră în zodia Capricornului, un lucru despre care astrologii spun că este foarte periculos. Anunță boli cumplite, moarte și pericole maxime. După 20 decembrie, cele două planete vor intra în conjuncție, ceea ce va agrava situația mondială. Din decembrie 2020 până în martie 2021 se va întampla ceva. Nu se știe încă ce, dar va afecta omenirea. În special, luna februarie 2021 ar putea aduce omenirii dezastre”, a mai spus Abhigya Anand.

Abhigya Anand, considerat cel mai tânăr astrolog din lume, este contestat de unii, care spun că alte predicții ale sale nu s-au adeverit, cum ar fi cea în care a spus că în 2019 va începe al Treilea Război Mondial. Pe youtube, însă, vlogurile sale au milioane de vizualizări.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *