Cleopatra Stratan și Edward Sanda își planifică nunta până la cel mai mic detaliu. Nașii au fost aleși deja. Când va avea loc evenimentul

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au logodit vara aceasta, iar tinerii artiști abia așteaptă să își unească destinele în toată puterea cuvântului. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari pentru viitorul lor împreună, și chiar și-au ales și nașii ce urmează să le fie părinți spirituali.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să nu se mai ascundă, ba chiar își povestesc dragostea de fiecare dată când au ocazia. Relația lor a ieșit la iveală la începutul acestui an, iar după doar câteva luni, fiica lui Pavel Strata a spus marele „DA”, astfel că doar nunta mai este de făcut pentru ca tinerii îndrăgostiți să fie de-a dreptul împliniți.

Când se vor căsători Edward Sanda și Cleopatra Stratan

În ceea ce privesc detaliile evenimentului, artistul susține că acesta va avea loc în vara anului 2021, mai ales că pandemia nu se știe când se va sfârși și în ce condiții se vor putea organiza evenimentele de acest gen.

 

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au ales nașii

Despre copii, cei doi au și discutat deja, stabilind că își doresc un singur copil, iar acest lucru să se întâmple cât mai repede, chiar în următorii cinci ani.

Și pentru a arăta din nou ce hotărâți sunt să își petreacă restul zilelor împreună, Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au ales deja și nașii de cununie. Este vorba despre cunoscutul actor de comedie Dan Badea și frumoasa lui soție, după cum relatează click.ro. Acest lucru a fost dovedit și printr-o fotografie alături de viitorii părinți spirituali în timp ce se aflau la o masă în oraș, semn că lucrurile sunt mai serioase decât ne-am fi așteptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *