Ce s-a întâmplat cu Daria Radionova, în timp ce Alex Bodi era săltat de DIICOT… și rusoaica se afla în locuinţă

Rămasă singură în casă după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați, Daria Radionova a cerut ajutorul prietenilor. Pentru a o scoate din această situație, iubita lui Joseph împreună cu alți prieteni au mers la Alex Bodi acasă.

În urmă cu puțin timp, acasă la Alex Bodi au ajuns iubita lui Joseph și alți prieteni pentru a o lua pe Daria. Rusoaica a fost nevoită să stea ore în șir  singură în casă, după ce mascații au descins în acestă dimineață la vila lui Bodi și l-au săltat. Încă din momentul în care și-au asumat relația, Daria a venit la București pentru a sta cu iubitul ei. Desigur, nici prin cap nu i-ar fi trecut că va fi martora unor asemenea lucruri.

 

În imaginile surprinse de paparazzi Cancan.ro se poate observa cum tânăra, îmbrăcată într-o pereche de colanți roșii și o geacă neagră și ochelari negri la ochi,  iese din vila afaceristului, apoi urcă în partea dreaptă a uneia dintre mașinile pe care le deține Bodi. La volanul mașinii care o scoate pe Daria Radionova din curtea lui Alex Bodi se află unul dintre prietenii afaceristului.

Alex Bodi a fost săltat de mascați

Procurorii DIICOT au făcut în această dimineață percheziții la vila lui Alex Bodi. Afaceristul este suspectat că are legături cu rețelele mafiote.În urma perchezițiilor Alex Bodi a fost ridicat de mascați și  dus la audieri la sediul DIICOT.  Privitor la banii pe care-i deține  Bodi a declarat, în trecut, că provin din afacerile pe care le are cu asociatul lui, Joseph.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *