Cazul fetei incendiate în valiză. Cei trei suspecți au fost arestați pentru 30 de zile

Judecătorii Tribunalului Giurgiu au decis ca toți cei trei suspecți să stea după gratii în următoarele 30 de zile. Cele două surori – Samira și Elena – ar fi capul răutăților – bănuiesc anchetatorii. Ele ar fi torturat-o și ucis-o pe Sabina – iar individul care are doar 21 de ani – le-ar fi fost complice la oroare și le-ar fi ajutat să bage cadavrul într-o valiză, să-l ducă pe un câmp din Giurgiu și să-i dea foc. 

Cazul fetei incendiate în valiză – suspecții, arestați pentru 30 de zile

Cei trei suspecți sunt cercetaţi pentru omor calificat şi profanare de cadavre. La audierile de marți noaptea și miercuri, criminalii și-au recunoscut fapta.

Toți trei locuiau într-un apartament din rău famatul cartier Ferentari – laolaltă cu mama celor două surori și cu cei 5 copii ai lor. Groaznic e că micuții au fost martori la scenele oribile – potrivit unor surse din anchetă. De câteva luni ar fi ajuns acolo și Mihaela – victima de 32 de ani. Nu e clar însă cum a afost ademenită în lumea prostituției – căci de la asta asta cred procurorii că ar fi pornit totul.

Cazul fetei incendiate pe câmp – detalii șocante din anchetă

Potrivit unor surse din anchetă – victima ar fi fost maltratată ca să accepte să își vândă trupul pe bani pentru banda de infractori. Cele două surori ar fi legat-o și bătut-o cu bestialitate de nenumărate ori – iar ultimul episod i-a fost fatal.

Citeste si: VIDEO – Moartea misterioasă a unei tinere. Anchetatorii, bulversați

La autopsie – legiștii au găsit insecticid în sângele victimei. Iar pentru asta suspecții au o explicație cu care speră ei să scape mai ieftin din toată povestea macabră: Mihaela Sabina ar fi vrut să se sinucidă – iar cele două surori spun că ar fi încercat să o resusciteze – de aici și fracturile la coaste.

Vâzând că nu-și revenea – ar fi omorât-o și – în complicitate cu individul de 21 de ani – au încercat să scape de cadavru.

Niciunul nu neagă că au îndesat trupul fără viață în valiză și l-au dus cu mașina din Ferentari până în Giurgiu – pe câmp – unde l-au incendiat. Ar fi condus chiar tânărul cu toate că nu are permis.

Cei trei sunt acuzați de omor calificat și profanare de cadavre, chiar dacă avocatul din oficiu al uneia dintre surori spune că nu ar exista probe că ei ar fi ucis-o pe Sabina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *