Cazul care a uluit o lume întreagă. Și-a dat jos vălul de pe chip, după 13 ani. Cum arăta, de fapt, femeia

O femeie din Indonezia a petrecut 13 ani ascunzându-se în spatele unui  văl, iar când a fost nevoită șă și-l dea jos lumea a rămas stupefiată de ceea ce au văzut. Nimeni nu se aștepa la așa ceva.

Agustina Dorman, în vârstă de 38 de ani, a observat pentru prima dată că îi crește barba după naștere și a decis să-și ascundă fața sub un hijab ori de câte ori ieșeae afară, în satul Penaga unde locuiește, Indonezia. Ea a decis să-și dezvăluie fața după ce copilul ei cel mai mare a fost deranjat de faptul că purta hijabul. Femeia a decis să renunțe la vesmânt și să-și accepte starea, indiferent de privirile și atenția nedorită pe care o atrage acum.

Și-a dat jos vălul de pe chip, după 13 ani. Cum arăta, de fapt, femeia

Agustina, care are și o mustață ușoară și păr toracic, spune că ori de câte ori a încercat să taie sau să bărbierească barba, a avut dureri insuportabile. După mai multe încercări de a scăpa de barbă, a fost forțată să o lase să crească și speriată că copiii ei, în vârstă de 19 și trei ani , vor fi bulversați pentru aspectul mamei lor, Agustina s-a ascuns sub hijab. Printre marea populație musulmană a Indoneziei, Agustina s-ar putea deplasa fără a atrage atenția nedorită, dar ea spune că copilul ei cel mai mare a început să primească răutți de la alții care au aflat despre starea neobișnuită a mamei lor.

 

Aceasta a determinat-o să se confrunte cu chinurile copiilor ei, dezvăluindu-se și plimbându-se liber în satul lor pentru prima dată în această săptămână. Ea speră că, prin educația despre starea ei, oamenii vor deveni mai înțelegători și o vor aspecta, indiferent de aspectul ei. La începutul acestui an, o doamnă germană cu barbă, numită Mariam, a apărut în programul britanic This Morning pentru a dezvălui că se simte sexy cu barba ei.

Mariam călătorește acum cu un circ și este cunoscută ca doamna cu barbă, de asemenea, să educe oamenii despre această problemă. „Vreau să le ofer oamenilor posibilitatea de a vorbi cu o doamnă cu barbă, pentru că, de obicei, sunt prea speriați pe stradă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *