Cât a costat-o pe Raluca Pastramă faptul că a renunțat la judecată după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe

Cât a costat-o pe Raluca Pastramă faptul că a renunțat la judecată după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe

Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe, însă după doar câteva zile, în fața judecătorului, a renunțat la proces.

Raluca Pastramă a ajuns la poliție într-o seară de la jumătatea lunii noiembrie și a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe, pe care îl acuza că ar fi bătut-o de față cu fetițele, într-o parcare. Numai că, după doar câteva zile, ajunsă în fața judecătorului, Raluca Pastramă a spus că vrea să renunțe la eliberarea respectivului ordin, fără însă să-și motiveze decizia.

 

 

Acesta a fost motivul pentru care procesul s-a încheiat înainte de a începe, iar Raluca Pascu, după numele soțului său, a fost pusă de judecător să plătească cheltuielile de judecată, mai exact 500 de lei.

 

 

”În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedură civilă, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecată formulată Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuţ. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat iniţial să asigure asistenţa juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, şi onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat iniţial să asigure asistenţa juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminiţa-Rodica. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în încheierea judecătorului publicată pe site-ul Justiției. 

 
 

Care a fost filmul evenimentelor care a dus la ordinul de protecție împotriva lui Pepe

Raluca Pastramă a ajuns la Secția 7 de poliție (n.red. care se află în apropierea casei părinților ei), unde a declarat că a fost lovită de Pepe. Presupusa agresiune s-ar fi întâmplat într-o parcare de lângă clubul Dinamo, acolo unde fetele cuplului fac tenis. Polițiștii ar fi întrebat-o pe Raluca dacă se teme de soțul ei și au decis, cu acordul acesteia, eliberarea un ordin de protecție temporar, care a fost valabil 5 zile. Prelungirea acestui ordin trebuia făcut doar prin decizie judecătorească, așa se face că Raluca și Pepe au ajuns la tribunal câteva zile mai târziu, acolo unde soția artistului și-a retras plângerea. Conform unor surse din apropierea soților, la proces, Raluca ar fi invocat faptul că procurorul a înaintat cererea de ordin de protecție, iar ea nu vrea ca acesta să fie prelungit.

Pe de altă parte, Pepe susține că nu și-a atins soția, ci doar a avut cu aceasta o discuție mai aprinsă despre o presupusă aventură a Ralucăi, despre care abia aflase. Mai exact, Pepe aflase că în primul weekend din noiembrie, soția lui, alături de mai mulți prieteni, dar și de un bărbat de care se pare că este extrem de apropiată în ultima perioadă, ar fi fost la munte. 

  

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *