CARMEN RĂDULESCU, PROBLEME DE SĂNĂTATE! ARTISTA REFUZĂ SĂ SE INTERNEZE ÎN SPITAL ȘI SE TRATEAZĂ ACASĂ

Carmen Rădulescu trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății. Artista se simte rău de câteva zile, dar se încăpățânează să nu meargă la spital. Totuși, a apelat la ajutorul unui medic pentru a-i prescrie tratament, dar starea de sănătate nu i s-a îmbunătățit. 
 
Artista în vârstă de 56 de ani se simte rău de câteva zile. Febra, durerile de cap, dar și alte simptome nu iau dat pace deloc. În ciuda acestor simptome care, în contextul dat, ar face pe oricine să se gândească la Covid-19, artista susține că e vorba de o criză biliară. Tocmai de aceea nu a vrut să anunțe ambulanța pentru a fi dusă la spital.
 
„De o săptămână , mai precis de pe 8 noiembrie , totul s-a întors cu susul în jos. Tot corpul mă durea , mă ardea , temperatura de 38° nu scădea , dureri de cap îngrozitoare , nu mă puteam mișca , nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului , tot ce mâncam dădeam afară , mirosul și gustul au dispărut. M-am panicat un pic , dar n-am vrut să chem ambulanța. Pentru nimic în lume , nu doream să merg la spital.” , a postat Carmen Rădulescu pe Facebook.
 
 
Sătulă să treacă prin acestă experiență de una singură, cântăreața a apelat, într-un final, la ajutorul medicului de familie. A primit tratament, însă starea ei de sănătate nu s-a ameliorat, ci din contră se simte din ce în ce mai rău.
 
 „După zile de chin, i-am cerut medicului de familie să-mi trimită o rețetă online , să iau ceva, să se amelioreze starea. Ce credeți ?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea ce le tot vedem pe Facebook , nicidecum pentru ce sufeream eu. Ok! Am zis luăm rețeta și-om vedea ce va fi ! N-a fost deloc bine, mai rău și mai rău , orice pastilă ( antibiotic ) îmi făceau și mai rău ! „ , a mai scris artista.

Carmen Rădulescu crede că starea de rău  e din cauza unei crize biliare

Artista  a ținut să-și anunțe în legătură cu perioada prin care trece. Și totodată a vrut să-i asigure că va lupta pentru a se pune singură pe picioare. Mai mult, Carmen Rădulescu știe ce ar fi putu să-i declanșeze aceste simptome, o criză biliară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *