Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-COVID-19! Manelista nici nu vrea să audă de vaccinare!

Primele doze de vaccin anti-COVID-19 au ajuns deja la noi în țară, iar mulți români se bucură până peste măsură și așteaptă cu nerăbdare să-l facă! Ei bine, nu putem spune același lucru și despre anumite vedete. Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-COVID-19! Manelista nici nu vrea să audă de vaccinare!

Pe lângă faptul că se numără printre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, Carmen de la Sălciua a dat întotdeauna dovadă de sinceritate și a fost directă cu fanii săi. Așa a făcut și recent, când a organizat din nou o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram. Printre inimioare, mesaje frumoase și cuvinte de laudă, fanii au vrut să afle părerea brunetei vis-a-vis de vaccinul anti-COVID-19.

Carmen de la Sălciua, împotriva vaccinului anti-COVID-19

Și dacă credeați că este nerăbdătoare să facă acest lucru, ei bine, vă înșelați amarnic! Frumoasa manelistă se declară total împotriva acestui vaccin și susține că nu crede în el, dar mai ales, că nici măcar nu se gândește vreo secundă să și-l facă. Vedeta este de părere că totul are legătură cu un așa zis ”cip”, dar și cu vremurile de demult.

”Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sfânta Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să îl fac”, le-a transmis Carmen de la Sălciua celor din mediul online.

Mihai Trăistariu: ”Sunt unul dintre primii artiști care au declarat că o să fac vaccinul”
La pol opus îl întâlnim pe Mihai Trăistariu, care a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că este unul dintre primii artiști din România care își dorește nespus de mult să facă acest lucru. Artistul susține că nu se teme nicio secundă de vaccin sau de efectele acestuia, mai ales că, în trecut, îndrăgitul cântăreț s-a numărat printre persoanele care și-au făcut inclusiv vaccinul contra gripei aviară.

Mihai susține că vaccinul anti-COVID-19 este singura soluție pe care România o are în momentul de față pentru a scăpa de pandemia de coronavirus și nu crede nicio secundă în teoriile conform cărora ar fi periculos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *