Călin Georgescu, premierul propus de AUR: ”Pandemia este o fraudă gigantică! COVID

Călin Georgescu, fost raportor special ONU și premier propus de către AUR, s-a remarcat, de-a lungul ultimelor luni printr-un discurs cu totul original în legătură cu pandemia de coronavirus, cu purtarea măștii de protecție dar și cu subiecte controversate cum ar fi tehnologia 5G.

Călin Georgescu: ”Mulțimea s-a predat și a renunțat la libertate”

Într-un interviu acordat jurnalistului Mădălin Ionescu în urmă cu câteva luni, Călin Georgescu și-a expus câteva din aceste puncte de vedere, împrumutate ulterior și de actualii lideri ai Alianței pentru Unirea Românilor, marea surpriză de la alegerile parlamentare

Georgescu susține că pandemia este, în realitate, o fraudă mondială care are ca scop instaurarea fricii și ulterior controlul total al omenirii.

”Imaginea acestei omeniri care a îngenuncheat rapid produce fiori, sincer vorbind. La primul steag fals ridicat, mulțimea a cedat, s-a predat și a renunțat la libertate. (…) Piesa de rezistență se numește frică iar această așa-zisă pandemie este o fraudă de proporții gigantice care este întreținută de media care lucrează împreună cu guvernul pentru a instaura și a promova frica. Punct”, a declarat Călin Georgescu într-un live pe pagina de Facebook a lui Mădălin Ionescu.

Georgescu: ”Când nu ești liber, nu poți fi nici sănătos”

Premierul propus de AUR spune că pericolul COVID pur și simplu nu există și că toată această isterie este întreținută artificial pentru ca oamenii să-și cedeze singuri libertatea.

”Sănătatea se bazează pe libertate. În momentul în care nu ești liber, nu poți fi sănătos. Ceea ce văd eu astăzi este un haos în crae omenirea a căzut într-o corectitudine politică permanentă și într-un relativism moral.

De ce se întâmplă acest lucru? Piesa de bază este că totul în această lume înseamnă energie și informație, vibrație și frecvență. Toată viața se bazează pe așa ceva. Unii o știu și o folosesc pentru întărirea și încrederea în ei, în corpul lor și în viața lor, alții o folosesc exact împotriva omului. Cu un cuțit poți să tai și o anafură dar poți să omori și un om. Oamenii și-au dorit dintotdeauna putere. Cum obții această putere pentru că aici este esența a ceea ce se întâmplă. Primul care a semnalat niște ziduri în îngrădirea libertății umane a fost Iisus Hristos. Și pentru că a fost un om liber și viu, a spus adevăruri nedorite, a fost condamnat de oamenii cărora le-a făcut bine și apoi răstignit de cei care nu doreau ca adevărul să fie cunoscut.

Poți să menții oamenii în control prin frică, iar frica se propagă atunci când aveți un dușman. Dacă nu au frică, nu pot fi controlați. Au fost foarte mulți dușmani: a fost dușmanul Afganistan, au fost armele așa-zis nucleare din Irak, a fost Iran, virusul COVID – toate FALSURI! Ceea ce trebuie știut e că nu există dușman, există doar dezbinări. În clipa în care poporul este dezbinat, mulțimea e dezbinată, e ușor controlată”, mai spune premierul propus de AUR.

Călin Georgescu: ”5G înseamnă control total”

Masca nu poate să te protejeze mai bine decât propriul sistem imunitar, crede Călin Georgescu. Acesta spune că următorul pas este implementarea tehnologiei 5G care va însemna control total prin vibrație și informație.  

”Controlul și observația, asta se dorește. În special, a controla emoțiile. Inteligența artificială și paraziții sunt cei care trebuie să controleze totul. Acest virus poate să fie, din ceea ce știu eu, și cunosc bine acest subiect, cel mult o gripă mai puternică. Atât! Un virus nu poate să sară la un metru și jumătate, nu există așa ceva. Asta sfidează toată știința și cercetarea. Categoric ESTE O FARSĂ! În al doilea rând, aceste măști, așa cum ar crede lumea, ce pot să protejeze? Nu protejează nimic! Când porți această mască inspiri dioxidul de carbon pe care tu-l expiri. Asta poate să dăuneze nu așa cum spun anumiți medici, doar bolnavilor de astm ci tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *