Bianca Drăguşanu a fugit din ţară de teama lui Alex Bodi? Unde se află ACUM, după ce fostul soţ a fost ridicat de mascaţi

Bianca Drăgușanu a fost acuzată că a plecat în Dubai fără să-i pese de Sofia. În urma acestor acuzații, vedeta a luat o decizie radicală. Bianca vine în România să-și ia fetița și apoi se mută în Dubai. Se pare că blondina are planuri mari și vrea să intre tot mai mult în lumea afacerilor. 

Bianca pare mai hotărâtă ca niciodată să-și facă ordine în viață și să se mute, pentru o perioadă, în Dubai. Nu singură, ci alături de micuța Sofia. Blonda a luat această hotărâre după ce a fost acuzată că a abandonat-o pe fiica ei.

„Vreau să vă dau o știre bombă. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai. Pentru că viața în Dubai chiar este ca în Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, așa cum ne place nouă. Abia aștept! Sofia, vine mami după tine! Te iubesc! Ne vedem în curând.” , a spus Bianca Drăgușanu pe Instastory.

Până în când se hotărăște Bianca să se întoarcă acasă după fiica ei, micuța își petrece timpul alături de Victor Slav.

Bianca Drăgușanu vrea să dea lovitura în Dubai

După despărțirea de Alex Bodi, blonda a plecat val vârtej în Dubai. Ați zice că în afară de shopping, mers  la restaurante luxoase și  la sala de fitness nu face nimic altceva. Total greșit. Bianca Drăgușanu s-a dus cu un scop în Dubai. Vrea să-și ajute prietena, pe Ramona Gabor, să-și lanseze parfumul, dar vrea să-și facă și  business-ul ei. Se pare că viața în Dubai, dar și cea fără Alex Bodi lângă ea îi priește foarte mult. Și poate afirma cu zâbetul pe buze că duce o viață frumoasă.

„Stați cu ochii pe mine pentru că vă pregătesc surprize. Viața mea capătă culori minunate, e din ce în ce mai frumoasă. Sunt foarte fericită. ” , le-a transmis vedeta fanilor ei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *