BANCUL ZILEI | CE S-A ÎNTÂMPLAT CÂND UN ȘOFER DE TIR A AJUNS LA BORDEL ȘI A CERUT O DAMĂ DE COMPANIE

Atenție, dragi cititori! Bancul zilei va stârni hohote de râs. Ce s-a întâmplat când un șofer de TIR a ajuns la bodel și a cerut o damă de companie? Noi vă povestim totul, cu lux de amănunte.

Protagoniștii zilei de astăzi: un șofer de TIR și o matroană. Bărbatul s-a oprit din drumul său pentru a poposi peste noapte în Vaslui. Așa că a decis să meargă la un bordel. Cum a trecut pragul, matroana l-a abordat.

Bărbatul a mărturisit că se află pe drumuri, în cursă, de trei luni, și vrea o damă de companie. Dar nu orice damă de companie ci… pe cea mai urătă! De asemenea, șoferul de TIR a mai cerut și un sandvich, oferindu-i matroanei 500 de lei.

Laughing and pointing emoticon Free vector in Adobe Illustrator ai ( .AI ),  Encapsulated PostScript eps ( .EPS ) format for free download 1.29MB

Femeia a făcut ochii mari și i-a explicat acestuia faptul că de suma respectivă poate să-i oferi mult mai mult. Ei bine, răspunsul bărbatului a lăsat-o fără replică:

”Un șofer de TIR, aflat în cursă de 3 luni, oprește lângă un bordel din Vaslui. Intră, o vede pe matroană și îi pune 5 milioane pe masă:
– Vreau cea mai urâtă prostituată și un sandviș.

– Dar, domnule, de banii ăștia poți avea cea mai frumoasă fată de aici și un meniu complet: felul 1, felul 2 si desert.
– Nu, nu! Vreau cea mai urâtă prostituată și un sandviș.

Crying Laughing Emoji 😂 | Know Your Meme

– Bineînțeles, domnule! Dar, nu vă supărați, pot să vă întreb de ce?!
– Ascultă, drăguță! Nu sunt excitat, pur și simplu mi-e dor de casă”, este bancul zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *