Categories
STIRI ROMANIA

Aroganţa Maximă! Cel Mai Bogat Rrom Din Hunedoara! În Curte A Pus Gresie Din Cea Mai Fină, Gardurile Sunt Din Aur, Iar Fațada Este Din Marmură Albă

Puiu Englezu a devenit celebru acum câţiva ani, atunci când a apărut la o nuntă de la Timișoara unde cântă Nicolae Guta cu o cravată făcută din zale de aur.

De altfel, unul dintre cei mai bogaţi rromi din ţară şi-a pus aur peste tot, mai ales în vila sa din Hunedoara, acolo unde până şi mobilierul este suflat în aur.

Puiu Englezu a început construcţia vilei din Hunedoara acum câţiva ani, dar nu s-a grăbit să o termine, pentru că a vrut să aibă parte de cele mai bune materiale şi finisaje.

Mai întâi, el s-a ocupat de interior, achiziţionând mobilă de lux, precum şi gresie şi faianţa din cele mai scumpe.

„A băgat bani în acoperişul ăla cât baga alţii în toată casa…Zici că e catedrala San Pietro!”, au comentat apropiaţii lui Puiu Englezu.

 

3 replies on “Aroganţa Maximă! Cel Mai Bogat Rrom Din Hunedoara! În Curte A Pus Gresie Din Cea Mai Fină, Gardurile Sunt Din Aur, Iar Fațada Este Din Marmură Albă”

SE CHEAMA TIGANI!! NU LE MAI ZICETI AIUREA!!
NU VA MAI LUATI DUPA DOBITOCII CARE II APARA!!
( nu uitati ca creaturile astea ne distrug tara)

Si ne mai fac si tara de ras pe afara,
Nu bogatanii de țigani ci hoții si violatorii de țigani !
În loc sa nu-si afișeze inutil si in batjocura pt oamenii cinstiți bogăția de multe ori făcută in mod ilicit, mai bine ar avea grijă de conaționalii lor rromi si i-ar ajuta in educație, sa construiasca scoli, spitale azile de batrani, sa le finanțeze in continuare si sa traiasca daca nu modest , macar in respect pt ceilalți
Ca pe lumea aialalta nu ducem nimic din aceste averi
Bogăția e sufletul OMULUI !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *