Are iubit la 80 de ani și nu se rușinează să povestească ce au făcut în dimineața zilei de Anul Nou: „Mi-am petrecut Revelionul cu iubitul meu și…”

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Saveta Bogdan este prezentă în fiecare an în emisiunile de sfârșit de an. Invitată la Antena Stars în prima zi din 2021, interpreta de muzica populară s-a destăinuit în direct. Vedeta a făcut declarații incitante despre viața sa amoroasă, povestind ce a făcut în noaptea de Revelion.

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Interpreta a făcut dezvăluiri incitante

Cum a petrecut Saveta Bogdan în noaptea de Revelion. Saveta Bogdan este una dintre cele mai plăcute și transparente interpretă de muzică populară. Vedeta este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, iar acest lucru este apreciat de fanii săi, care se bucură de fiecare apariție a sa. Saveta Bogdan nu se dă înapoi de la nicio provocare. Invitată în platoul de la Antena Stars, cântăreața a făcut un spectacol de pomină, după care a patinat împreună cu Dima Trofin. În tot acest timp, vedeta a făcut și dezvăluiri incendiare despre viața sa amoroasă, dar și cum și-a petrecut ultima zi din an. După mulți ani în care noaptea de Revelion o petrecea pe scenele lumii, artista s-a putut bucura de sfârșitul anului 2021 alături de familia sa.

 

Deși nu a avut noroc în dragoste, având două căsnicii eșuate, Saveta Bogdan se iubește cu un avocat mult mai tânăr decât ea. Solista nu vrea să-și facă publică relația, dar le-a oferit fanilor săi un detaliu despre cel care o face fericită. ”Mi-am petrecut Revelionul cu iubitul meu, mi-a făcut cafeaua în această dimineață ca să pot să vin la voi. Am stat doar noi doi și am râs. Nu stăm mereu împreună, doar când nu are procese. Dar suntem de câțiva ani împreună și mă respectă”, a spus Saveta Bogdan.

De asemenea, Saveta Bogdan a mărturisit și care sunt dorințele sale pentru lunile viitoare. ”Îmi doresc publicul înapoi, normalitatea din trecut și să merg la fiica mea în America că n-am putut din cauza virusului să o văd”, a mai adăugat interpreta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *