Anunț îngrijorător despre vaccinul anti-COVID. Avertismentul lansat de șeful companiei Pfizer: ”Este un element care trebuie analizat”

Directorul executiv al Pfizer a făcut un anunț important despre vaccinul anti-COVID-19. Potrivit spuselor acestuia, nu este “o certitudine” că vaccinul va preveni răspândirea virusului SARS-COV-2. Mesajul acestuia vine în contextul în care o planetă întreagă așteaptă vaccinul, care ar putea pune STOP pandemiei de coronavirus.

 

Cred că este un element care trebuie analizat. Nu avem acum certitudini despre acest lucru”, a declarat Albert Bourla, directorul executiv al Pfizer, conform Daily Mail.

Anunțul făcut de reprezentanții companiei farmaceutice

Șeful Pfizer lansează o serie de declarații importante, după ce compania farmaceutică a anunțat că urmează să distribuie 50 de milioane de doze de vaccin anti-coronavirus până la finalul anului 2020. Marea Britanie a anunțat că a aprobat administrarea vaccinului dezvoltat de Pfizer/BioNTech.  

Guvernul a acceptat astăzi recomandarea Agenției de Reglementare pentru Medicamente și Produse Medicale de a aproba vaccinul Pfizer / BioNTech pentru Covid-19. Vaccinul va fi disponibil în tot Regatul Unit săptămâna viitoare”, au precizat reprezentanți ai guvernului britanic.

 

Premierul Boris Johnson a anunțat faptul că începând cu săptămâna viitoare, Marea Britanie va începe campania de vaccinare pentru prevenirea infectării cu virusul COVID-19. “Ne apropiem de împlinirea a un an de când omenirea este afectată puternic de Covid-19, în întreaga lume se înregistrează scăderi economice şi au murit 1,5 milioane de oameni. În tot acest timp, aşteptam şi speram să vină ziua în care luminile ştiinţei vor învinge inamicul invizibil pentru a ne oferi puterea să oprim acest inamic. Acum, oamenii de ştiinţă au reuşit”, a declarat Boris Johnson.

Pfizer nu a colectat informaţii pentru a demonstra dacă voluntarii care au fost vaccinaţi au transmis sau nu coronavirusul. Astfel, este posibil ca virusul să se râspândească în continuare, chiar dacă te vaccinezi, potrivit sursei precizate. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *