Anunț important pentru toți telespectatorii Puterea Dragostei! Andreea Mantea a dat vestea chiar azi

0 1,135
loading...
loading...

Anunțul făpcut astăzi de Andreea Mantea îi va încânta pe toți telespectatorii emisiunii Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei este un show extrem de popular în România, telespectatorii fiind cuceriți de formatul nemaiîntâlnit până acum. Concurenții au reușit să ajungă la inimile publicului de acasă, să atragă sute de mii de fani și susținători și să se facă iubiți prin felul lor de a fi.

Cu toate că în orele pe care le petrec în casa Puterea Dragostei, concurenții împărtășesc unii cu ceilalți multe detalii

despre viețile lor, pe parcurs apar noi informații care stârnesc curiozitatea telespectatorilor. Fanii au mereu întrebări legate de intrigile din emisiune, de legăturile care s-au creat între participanți, dar și despre trecutul lor.

Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru telespectatori

Pentru că părerea telespectatorilor este una foarte importantă și pentru că și concurenților le pasă de susținători, toți vor răspunde la întrebările care le vor fi adreste. Pe pagina de Youtube a emisiunii

Puterea Dragostei, participanții acestui show vor face dezvăluiri pentru cei care îi susțin de acasă cu voturi și cu mesaje de încurajare și care vor să îi cunoască mai bine. 

„Dragi telespectatori, dacă aveți întrebări pentru concurenții de aici din casă, cu mare drag le puteți trimite,

pentru că ei vă vor răspunde pe canalul nostru de YouTube, Puterea Dragostei”, a anunțat frumoasa Andreea Mantea, prezentatoarea celebrului show de la Kanal D.

sursa:wowbiz

loading...
loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.