Andreea Marin a plâns în hohote, la televizor!

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi, în direct! Fosta „zână” a Surprizelor a mărturisit chiar în cadrul noii sale emisiuni de la TVR 2 că nu a mai simțit emoții atât de mari niciodată în cei 30 de ani ai săi de activitate în televiziune.

Revenirea în televiziune a fost una extrem de emoționantă pentru Andreea Marin. Vedeta a plâns în hohote, la televizor, pe TVR 2, atunci când s-a văzut cu noua sa emisiune.

Cu ochii în lacrimi, Andreea Marin a mărturisit că niciodată nu a mai simțit emoții atât de puternice, așa că a fost, pur și simplu, copleșită. Cu toate acestea, vedeta nu a oferit detalii despre starea ei și nici nu a punctat care este, de fapt, motivul pentru care a fost atât de emoționată, în direct.

Andreea Marin a vorbit despre emoțiile puternice de la TV

Pe rețelele de socializare, Andreea Marin a vorbit despre momentul în care a izbucnit în lacrimi, la TV. Cu toate acestea, vedeta nu povestit și care este motivul pentru care a început să plângă, la televizor.

„Am trăit și asta: de la primul cuvânt față în față cu invitata mea de azi, am izbucnit în plans. Nu m-am emoționat doar puțintel, nu am lăcrimat pe ascuns, pur și simplu ceva adânc în mine s-a deblocat și am plâns de-a binelea. Credeam că experiența – 27 de ani de televiziune și mulți dintre ei cu formate cu emoție puternică – va fi aliatul meu. Dar… Până la urmă sunt om. Vă aștept la ora 18 la emisiunea @nuexistanusepoate, veți afla cine e invitata mea chiar atunci!”, a dezvăluit vedeta, pe contul său de Instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *