Adeverință pe propria răspundere valabilă în Constanța, de azi, 20 noiembrie 2020. Declaraţia pe proprie răspundere ce trebuie completată – DOCUMENT

Adeverință pe propria răspundere obligatorie și în Constanța. Orașul intră în carantină de azi, 20 noiembrie, de la ora 20:00. Document Declaraţia pe proprie răspundere pe care constănțenii vor trebui să o folosească pentru a ieși din case.

Constanța intră în carantină de vineri, alăturându-se celorlalte 17 orașe din România care au impuse noi restricții. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa a făcut anunțul după ședința de joi. Astfel, carantina va fi impusă în orașul Constanța, timp de 14 zile, începând din 20 noiembrie, ora 20:00.

Declaraţia pe proprie răspundere.

Bilanț CUMPLIT astăzi. Din păcate, vești proaste pentru români: România a depășit 400.000 de cazuri de COVID-19 de la începutul pandemiei.

În ultimele 24 de ore, au fost 9.272 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19. Până astăzi, 20 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 403.123 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Rata de incidenţă a cazurilor de îmbolnăvire cumulate în ultimele 14 zile în municipiul Constanţa este de 9.11, iar pe judeţ, 5.97.

Și oraşul Ovidiu, din județul Constanța se află în carantină.

Măsura de carantinare se instituie prin ordin al şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în baza hotărârii CJSU. În propunerea formulată şi votată de CJSU Constanţa se arată că este strict interzisă intrarea/ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale. De asemenea, circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere (modelul se regăseşte la finalul comunicatului), legitimaţie de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *