,,Tati, de ce ai făcut pipi pe tine?” – Tatăl fetiței a făcut pe el și a mers așa să-și ia fata de la școală. Profesorii se uitau urât, copiii râdeau, dar când i-a spus fetiței de ce a venit în halul ăsta la ea toți au început să plângă. Uite care era motivul

Vinerea trecută fiica lui Ben Soward, Valerie, în vârstă de 6 ani, a avut o supriză care a înduioșat o lume întreagă.

CITESTE SI : E putred de bogat dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îi prezintă o femeie pe gustul lui! Toți au sărit cu nume de femei, până i-au auzit cerințele și condițiile. Uite ce-și dorește bogătașul

Totul a început atunci când soția lui l-a sunat și i-a spus că Valerie a avut un mic accident la școală, fetița începuse să plângă în hohote și țipa că vrea acasă.

Ce a făcut acest tată-model? A luat apă, și-a udat pantalonii și a mers imediat să-și ia copila.

Când Ben a intrat în biroul unde fusese dusă fetița, i-a cerut fetei ghiozdanul ca să-și poată acoperi cu el propriul ,,accident”.

CITESTE SI : Tocmai se mutase cu chirie într-un nou apartament, la parter. Își aranja lucrurile când a găsit o ușă în podea. A deschis-o și și-a dat seama că banii pe care-i dă sunt nimic pe lângă ce are dedesubt! Uite ce era la el în casă

Bărbatul mărturisește: ,,S-a uitat la mine cu cea mai uriașă lipsă de încredere”. Pozele acestea au ajuns pe internet după ce sora mai mare a lui Valerie a povestit totul pe Twitter:

,,Surioara mea mai mică a avut un mic accident azi la grădiniță & uitați cum s-a dus tata să o ia de la școală pentru ca să nu se mai simtă rușinată și tristă…”

CITESTE SI : Îl mai ţii minte pe Americanu’ din serialul La Bloc? Ce s-a ales de el! El ca el, dar stai să vezi ce nevasta sexy are! Foto: A dat lovitura:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *