Poze înainte și după ale unor animale cărora li s-a spus că au fost cuminți

 

În urmă cu ceva timp, un utilizator de internet a încărcat o poză la descrierea căreia a scris „câinele meu, înainte și după ce i-am spus că este cuminte”.

Odată cu vizionarea acestei fotografii, poza a devenit virală primind zeci de aprecieri și comentarii pozitive de la utilizatorii de internet din toată lumea.

Pentru a face și ei parte din acest trend, stăpânii altor animale au decis să participe prin încărcarea diverselor poze în care animalele lor de companie primesc complimente.

Dacă anumiți căței și-a schimbat total starea, de la trist la vesel, pisicile nu au fost prea impresionate de un compliment aruncat la întâmplare.

Nu doar câinii sau pisicile au participat la acest experiment, până și papagalii au fost fericiți să facă parte din proiect.

Dacă în prima fotografie pare puțin abătut, cu siguranță, vorbele de încurajare ale stăpânului i-au adus un zâmbet de toată frumusețea.

 

Această pisică nu este deloc impresionată de complimentele primite și vrea doar să fie lăsată în pace.

 

Cățelul din următoarea poză este fericit, iar zâmbetul lui până la urechi dovedește acest lucru.

 

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacție din partea acestui papagal. Se pare că îi place foarte mult să fie complimentat.

Ei bine, după cum am stabilit deja, pisicile chiar nu sunt impresionate de complimente. Această pisică a decis să-i întoarcă spatele stăpânului, poate o va lăsă în pace.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *