Cașcaval de casă în doar 3 ore, 100% natural. Ingredientul secret ca să-ți reușească rețeta:

Cașcaval de casă în doar 3 ore, 100% natural. Ingredientul secret ca să-ți reușească rețeta

Cașcavalul este un produs lactat cu o concentrație foarte mare de calciu, atât de necesar organismului uman. Și există oare vreun copil căruia să nu-i placă cașcavalul? Iată mai jos o rețetă 100% naturală, care poate fi făcută în casă.

Ingrediente:

1 litru de lapte
1 lingură de sare
200-300 ml de smântână
3 ouă
Mod de preparare:

Puneți sarea în lapte și dați la foc.
Între timp bateți smântâna și ouăle.
De îndată ce laptele începe să fiarbă, adăugați amestecul de smântână și ouă.

Puneți la strecurat masa după ce aceasta se îngroașă separându-se de zer.
Lăsați să se scurgă bine zerul.
Peste câteva ore poate fi servit.

Dacă o să adăugați puțină curcuma, atunci cașcavalul va avea o culoare galbenă mai pronunțată. Puteți, de asemenea, experimenta cu diferite verdețuri, cum ar fi mărarul (atunci reduceți ușor cantitatea de sare).

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *