Deea Maxer suferă cumplit după ce a părăsit patul conjugal! Cântăreaţa a făcut mărturisiri sfâşietoare: ”Vreau să mă intorc lângă soţul meu!”

Deea Maxer trece prin momente cumplite de când s-a mutat în noua casă. Cântăreaţa nu numai că are dureri extrem de violente, ci suferă şi din cauza faptului că a fost nevoită să părăsească patul conjugal.

Deea Maxer a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le spune prietenilor ei virtuali că are dureri extrem de mari în zona lombară, din cauza cărora s-a văzut nevoită să părăsească patul conjugal şi să doarmă pe canapea.

Vedeta a spus că în prezent doarme pe canapea şi că-şi doreşte enorm să se poată întoarce alături de soţul ei.

”Am dureri in zona lombară de când ne-am mutat! Le pun pe seama saltelei. Am luat-o direct din fabrică , ne-au trimis ai mei unde stiau ei că sunt saltele bune si accesibile ca pret. Am dat 800 lei pe ea.

Am testat,ne-am culcat pe ea, ne-am sucit, am sărit…am pipăit, ne-am învârtit . Am ales una. E cea mai proastă saltea ever. E moale. Mă adâncesc in ea…si MĂ DOARE MIJLOCUL zilnic.

Lui Dinu ii place.Doarme ca un bebeluş. Vreau să schimb salteaua. Era momentul meu preferat…acela in care mergeam seara la somn.Acum e un coşmar. Aseară am dormit in studio pe canapea. A fost minunat! Canapeaua fiind fermă.

Aştept soluţii/ variante de saltele / experientele voastre/ poze cu saltelele voastre de care sunteti mulţumiţi. Vreau să mă intorc in pat lângă soţul meu”, le-a spus Deea Maxer prietenilor ei virtuali.

Deea Maxer s-a pus pe slăbit, după ce a luat câteva kilograme în plus în timpul sărbătorilor de iarnă. Astfel, la început de 2018, ea şi-a stabilit multe obiective, atât pe plan personal, cât şi profesional.

Iar acela de a avea o talie de viespre se numără printre ele. Soţia lui Dinu Maxer a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a reuşit să dea jos câţiva centimetri într-un timp destul de scurt.

Într-un vlog pe care l-a făcut recent, Deea Maxer a mărturisit că, pe lângă faptul că ştia că s-a pufoşit, unii dintre apropiaţi îi ziceau acelaşi lucru.

Şi, ca să evite să intre într-o mică depresie, cum a afirmat chiar ea, s-a decis să meargă des la sală, să fie atentă la alimentaţie şi să folosească un tratament naturist.

Potrivit dezvăluirilor făcute de artistă, rezultatele s-au văzut încă din a patra zi, iar metoda aceasta a fost folosită şi de Bianca Drăguşanu în trecut.

“De ceva timp, mi se spune şi din stânga, şi din dreapta că m-am îngrăşat. Şi când primeşti astfel de complimente negative, evident că rişti să cazi într-o mică depresie.

Dar eu m-am hotărât să nu devin depresivă, ci să fac ceva în acest sens. Am început să merg la sală şi am început să am grijă mai mult la ceea ce mănânc. Am renunţat la zahăr şi la făinoase. Şi, pe lângă asta, deja sunt în a cincea zi de când consum minunăţiile din această cutie. (…).

Sunt produse naturiste. Văd rezultate de patru zile. (…). Ai nevoie de disciplină, m-am măsurat în prima zi, aveam 62 de kilograme, nu m-am cântărit acum, nu ştiu dacă am slăbit.

În schimb, în talie, am scăzut în centimetri, aveam 70 de cm, iar în a patra zi de utilizare, am slăbit 3 cm, acum am 67. Iar în şolduri, aveam 95 şi, deocamdată, nu am dat jos (…)”, a spus Deea Maxer într-un episod de vlog pe canalul ei de YouTube.

Soţia lui Deea Maxer îşi mai doreşte un copil. Ea şi artistul au un băiat împreună, pe Andreas.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *