Alege o ușă, iar ce scrie in spatele ei te definește ca om!Eu am ales prima usa!

Nu te grăbi, pentru că testul e mai mult decât simlpu! Privește fotografia de mai sus și alege ușa pe care o deschizi cu multă încredere sau curiozitate. Apoi afla mai jos ce spune asta despre tine.

Dacă ai ales prima ușă, atunci ești un foc determinat și ambițios, care alege mereu să rezolve diferitele probleme. Ai o voință de fier și asta te scoate chiar din cele mai dificile situații.

Îi intimidezi pe cei din jur și lași de cele mai multe ori senzația că ești un om misterios.

Ușa a doua arată despre tine că dă dovadă de multă curiozitate și inteligență. Îți place să înveți lucrurile noi și iubești valorile de familie. Ești o generoasă de foc, cu o mare putere de atracție pentru cei din jur.

Cea de-a treia ușă este pentru iubitorii de petreceri și persoane pline de energie. Uneori ai tendința de a te lași de competiție sau de agresivitate.

Energia uriașă pe care ai putea să-ți fie atât prieten, cât și dușman (dacă nu știi cum să o folosești).

Ultima (dar nu cea din urmă ușă) este pentru cei generoși, cărora le place să ofere cât mai mult celor din jur. Iubești natura și prietenii.

Ești sigur mereu de forțele tale și ești un om de încredere. Vei milita mereu pentru liniște și pentru armonie în casă și în viață.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *