Au mers la ecografie şi au rămas cu gura căscată când au privit monitorul. E uimitor ce mesaj le-a transmis bebeluşul nenăscut

Libby și Mathew Vlasic, norocoșii viitori părinți, din New York, au fost foarte încântați să îi spună fiului de 6 ani că va fi fratele cel mare al familiei. După 9 săptămâni de sarcină, cuplul a aflat că va avea o fetiță.

La controlul cu ultrasunete, după 20 de săptămâni de sarcină, părinții au rămas consternați când mânuța micuței s-a ridicat pe mijlocul burții mamei și i-a salutat prietenește. În acea clipă, părinții s-au topit de cât de dulce a fost momentul.

„Ne-au luat câțiva ani să avem cel de-al doilea copil și ne-a fost foarte greu. Îmi pierdusem speranța, dar căile misterioase ale vieții m-au ajutat să rămân din nou însărcinată.

Tehnicianul de la cabinet a fost foarte fericit când a văzut fotografia, și era nerăbdător să-mi arate. Chiar a fost ceva special”, a spus Libby Vlasic.

Libby este acum în a 30-a săptămână de sarcină și este foarte fericită.

„Este un timp foarte minunat și frumos, corpul femeii este foarte fascinant, mai ales atunci când se adaptează la condițiile vieții: susținere, sarcină, creare”, a spus Libby.

libby-3

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *