Aceasta este cea mai căutată staţiune balneară din România. Ape termale unice în Europa

Băile Felix a fost cea mai căutată staţiune balneară din România, în 2017, potrivit unei analize a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Potrivit sursei citate, Băile Felix au fost preferate de familiile cu copii care au ales pentru vacanţa lor hoteluri cu aqua park, bazine termale, centre SPA.

În clasamentul românesc de turism, Băile Felix au fost urmate de Băile Herculane, Sovata, Covasna, Vatra Dornei, Călimăneşti-Căciulata şi Băile Olăneşti.

Probabil cele mai populare ștranduri cu apă termală din țară, Băile Felix abundă în oferte. Lotus Therm Spa&Luxury Resort din Băile Felix, unicul complex balnear de 5 stele din România, a fost inagurat în urmă cu doi ani și oferă condiții de invidiat.

Lotus Therm este compus din 4 părţi, cea hotelieră, baza de tratament ultramodernă, zona de agrement cu aquaparkul Felixarium și parcarea cu 210 locuri.

Totodată, Ştrandul Felix din Băile Felix dispune de 6 bazine cu apă termală naturală: 2 bazine pentru copii unde temperature apei este 32-34 grade Celsius, 1 bazin cu valuri 1 bazin de relaxare şi 2 bazine pentru toate categoriile.

Dar în Băile Felix găsiți și complexuri mai mici care au bazine cu apă termală.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *