S-a aflat care e pensia lui Valentin Ceaușescu. Cât primește pe lună de la stat fiul fostului dictator: ,,Nici nu mai vrea să iasă din casă”

Valentin Ceaușescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceaușescu, a avut ultima apariție publică la funeraliile avocatei Paula Iacob, în 2015, acest lucru după o perioasă în care nimeni nu a mai știut despre el absolut nimic.

La înmormântare Valentin Ceaușescu era palid, fuma țigară după țigară și părea răvășit.

Se pare că el chiar are motive pentru a fi îngrijorat, dat fiind că situația sa financiară nu este absolut deloc bună.

Fiul dictatorului a reușit să recupereze jumătate din bunurile confiscate ale părinților lui, majoritatea constând în obiecte de artă, dar este foarte probabil că nu a reușit să vândă nimic din ele.

Tocmai de aceea și-a găsit un ,,sponsor” care a avut grijă ca el, soția și fiica sa să nu ducă nicio lipsă. Această persoană este chiar socrul lui, Constantin Dună, un bancher care a fost director pentru mai multe bănci.

Un prieten apropiat al lui Valentin Ceaușescu a declarat pentru libertatea.ro câți bani primește de la stat sub formă de pensie:

,,El nu mai are decât pensia de vreo 2.000 de lei, iar când fosta soţie a cerut să rămână în casa lui din Bucureşti, el a fost nevoit să se mute cu Roxana (n.r. – soţia actuală), iar socrul lui i-a dat vila de lângă Bucureşti.

El nu a avut niciodată bani mulţi, aşa cum a crezut lumea, dar când a văzut că pierde toate procesele, şi bani inclusiv, s-a retras de tot. Acum nici nu vrea să mai iasă din casă”.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *