Dan Ciotoi ,ultimele imagini cu muzicianul după ce s-a anunțat tragica veste. Dumnezeule! Și-a făcut un selfie și s-a dus direct la doctor. Ce i s-a întâmplat e înfiorător:

Dan Ciotoi, liderul trupei Generic, trece printr-o perioadă grea, iar veștile despre muzician nu sunt îmbucurătoare.

Artistului i-a fost depistată o tumoră la glanda parotidă, glandă situată sub lobul urechii, mai exact pe maxilarul inferior.

De curând muzicianul a recunoscut că suferă de cancer și că va fi supus unei operații imediat după sărbători, în prima decadă a lunii ianuarie 2018.

Recent, Dan Ciotoi, în vârstă de 61 de ani, a mers la sărbătorirea zilei de naștere a Marei Bănică.

Deși artistul pare optimist, în același timp este și slăbit de boală, în plus el a mărturisit că nici nu vrea să se lase de concerte, și că va continua să cânte în ciuda diagnosticului grav pe care i l-au dat doctorii, mai ales că are cântări toată luna, inclusiv de Crăciun și Revelion.

,,Nu sunt asa speriat, nu-mi fac probleme. Starea mea psihica este foarte buna pentru ca am fost incurajat de medici. Operatia va avea loc pe 9 ianuarie, la Spitalul Universitar Municipal.

Medicii spun ca este o formatiune tumorala, dar de natura benigna. E bine conturata si se misca si asta este un lucru bun, o speranta. Pe 8 ianuarie merg la RMN si pe 9 ianuarie e programata operatia.

Doctorii mi-au spus ca se face de la fumat, iar eu am fumat mult timp cate doua pachete pe zi. Cand am descoperit umflatura, in urma cu un an, acesta avea 1 centimetru.

Apoi, in timp, ea a crescut pana la 3 centimetri si m-am speriat”, a declarat Dan Ciotoi potrivit wowbiz.ro.

El a vorbit de curând și în cadrul unei emisiuni televizate despre modul în care a aflat că are o problemă:

,,Am descoperit problema de la selfie (poza de tip selfie). Mi-am facut o poza si am vazut ca este umflat. Am schimbat unghiul si am vazut ca tot asa arata. Atunci, am stat, nu am mers la doctor.

Am zis ca se desumfla. Un an n-am dat importanta, pana cand am considerat ca trebuie sa fac un control, cand dimensiunea era marita. Nu ma deranjeaza cu nimic, nu doare, dar creste incet.

M-am decis sa merg la medic pentru ca aratam deformat. Ma deformam”, a povestit Dan Ciotoi potrivit Kanal D.

Iată o imagine de la ultima sa ieșire în public:

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *