Oana Zăvoranu, în cea mai ciudată rochie de mireasă, s-a căsătorit în halul ăsta! Imagini de colecție de la nunta vedetei cu Alex Ashraf, le-a făcut publice pentru prima dată acum!

În urmă cu peste trei luni de zile Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret cu Alex Ashraf, însă abia acum cei doi tineri căsătoriți au făcut publice primele imagini de la nuntă.

Un gest prin care Oana are ocazia să se fălească în fața lumii întregi cu ținuta atipică, alții spun că de-a dreptul nepotrivită, pe care a purtat-o în locul obișnuitei rochii albe în care pășesc de obicei în fața altarului miresele.

În urmă cu ceva vreme vedeta a făcut publice primele imagini de la fericitul lor eveniment care a avut loc în luna septembrie.

Oana a avut la nuntă un buchet cu flori albe, s-a îmbrăcat într-o rochie roșie, cu imprimeu floral superb și cu un decolteu uriaș.

Desigur că Oana a fost cea care a atras toate privirile în cadrul ceremoniei. Pe de altă parte nici mirele Alex nu s-a lăsat mai prejos, el a purtat un costum elegant și a fost extrem de protector cu noua sa soție pe care o ținea în brațe în majoritatea fotografiilor.

Iată ce mărturisea Oana Zăvoranu în urmă cu ceva vreme:

,,Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu?

Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”.

,,Era super decoltată cu despicături mari (n.r. rochia Oanei)”, a spus Oana Zăvoranu, descriindu-și propria rochie.

Iată imaginile:

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *