A primit de la o mătușă casa, moștenire, dar n-a știut niciodată că are ascuns un seif în locuință. Când a mers în debara și l-a deschis, nu i-a venit să creadă ochilor! La așa bogăție, alții doar vizează! Ce-a găsit femeia

Niciodată nu poți să știi peste ce daiatunci când deschizi un seif. Dacă ai noroc, poți găsi bijuterii și bani, dar și alte lucruri valoroase.

O femeie din Germania a făcut descoperirea vieții sale atunci când a decis să deschidă seiful din casa mătușii sale care tocmai se prăpădise.

Răposata îi lăsase moștenire locuința, însă nu pomenise nimic despre seiful din casă, așa că femeia a avut o mare surpriză când a dat de el. Și nu este de mirare, căci ce a găsit-o înăuntru este o bogăție la care unii doar visează.

Seiful se afla într-o debara de la demisol, iar cheia era chjiar sub preş. L-a deschis şi a descoperit o bogăţie la care nici nu spera. Cele mai frumoase amintiri ale mătuşii se aflau acolo. Practic, acolo se afla o viaţă întreagă de om, ascunsă de ochii curioșilor.

 

Scrisori de la foşti iubiţi, timbre, romane citite în adolescenţă şi fotografii din Al Doilea Război Mondial erau cea mai mare avere a fostei mătuşi a femeii care a sperat că nimeni nu va ști vreodată de o comoară.

Sursa: realitatea.net 

CITEȘTE ȘI: Era în vacanță și se plimba în pădure când a văzut după un dâmb o sferă uriașă, așa că a decis să o dezgroape. Ce a descoperit e șocant! Uite ce era înăuntrul ei

Adânc în pădurile din Bosnia a fost descoperită o sferă uriașă perfectă cu circumferința de un metru, sau chiar mai mult. Ce era ea?

Din păcate nimeni, niciun arheolog, nu-și poate da seama ce e de fapt, se știe doar că în ea există o mare concentrație de fier. Dr. Sam Osmanagich susține că în regiune au existat foarte multe astfel de sfere, în secolul al XX-lea există multe mențiuni scrise despre ele. Au apărut chiar și zvonuri cum că în uriașele mingi s-ar ascunde un miez de aur, tocmai de aceea oamenii au început să le distrugă. Acum ele au devenit o raritate.

Dr. Sam Osmanagich mai crede și că ele sunt o dovadă a faptului că o civilizație necunoscută a trăit pe acest teritoriu în urmă cu 1.500 de ani. El bănuiește că acestea sunt cele mai vechi mingi din piatră făcute de oameni.

Osmanagich mai menționează că mingile pot reprezenta un indiciu care va duce către o descoperire de proporții: el bănuiește că dealurile din valea din Bosnia sunt de fapt rămășițe ale unor piramide antice care sunt legate între ele prin pasaje subterane.

Președintele Asociației Europene a Arheologilor, Anthony Harding, a declarat: ,,E adevărat că există relicve importante acolo, dar majoritatea sunt Medievale sau din Epoca Bronzului. Cei care speculează că ar fi vechi de peste 12.000 de ani nu știu despre ce vorbesc”.

Totuși, nimeni nu a reușit să spună clar dacă aceste sfere uriașe sunt rezultatul unui bizar fenoment natural, dacă au fost realizate de om, sau care era scopul lor în epoca în care au fost construite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *