Cum arată actrița „Bety cea urâtă” 17 ani mai târziu. Fanii au rămas cu gura căscată:

Ana María Orozco avea 26 de ani când a început să joace în serialul de televiziune „Betty cea urâtă” („Yo soy Betty, la fea”), un rol care a obligat-o să îşi transforme look-ul în fiecare episod, pentru a deveni “răţuşca cea urătă” a serialului.

Cea mai mare realizare a Anei Maria Orozco, in plan profesional, a fost sa primeasca rolul lui Beatriz Pinzon Solano, o tocilara uratica, dar extrem de desteapta, care il cucereste pe seful ei, omul de afaceri Armando Mendoza, si care ii ofera o lectie de viata pretioasa: iubirea poate trece dincolo de aparente.

Ana Maria Orozco a pozat nud in revista SoHo. In varsta de 44, de ani a renuntat la inhibitii si s-a lasat fotografiata intr-un pictorial incendiar.

Mama a doi copii, Ana Maria nu s-a lasat intimidata de obiectivul camerei de fotografiat si a declarat chiar ca s-a simtit relaxata in timpul sedintei foto.

Potrivit site-ului TVnotas, actrita a declarat ca este fericita pentru alegerea facuta: „Nu mi s-a mai propus sa pozez nud, asa ca atunci cand am avut ocazia mi-am spus <<De ce nu?>>„.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *