A cerut-o în căsătorie în genunchi în fața întregii ei familii, dar când i-a arătat inelul era să leșine, nu era un diamant sau vreo piatră prețioasă! Ce a pus bărbatul în loc de diamant

Lucas Unger și Carlee Leifkes au devenit extrem de creativi în ceea ce privește inelul de logodnă pentru mireasă. Cei doi s-au logodit de Holloween și au dorit să facă ceva mai diferit, nu voiau să își ofere obișnuitele inele de logodnă cu diamante.

Inelul de logodnă al miresei a arătat așa:

Ce au pus în loc de piatră? Este chiar măseaua de minte al lui Lucas, cu acest inel bărbatul a cerut-o pe Carlee în căsătorie, în fața întregii ei familii.

Carlee a fost, se pare, mult mai încântată de creativitatea de care a dat dovadă viitorul ei soț decât ar fi fost de orice diamant, iată ce a declarat ea: ,,Sunt atât de incredibil de încântată să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun, bărbatul care știe că măseaua lui de minte înseamnă mult mai mult pentru mine decât orice diamant. Noi doi nu am fost niciodată un cuplu tradițional”.

Totuși, a existat o parte care a fost secretă, deși cei doi au decis de comun acord să folosească măseaua de minte a bărbatului, Unger a dorit să țină modelele inelelor secrete, în cele din urmă se pare că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *