Român bătut CRUNT , cu o rangă, în Marea Britanie ! Scene de o cruzime înfiorătoare …

Un român a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi (se pare că tot români) în centrul orașului Luton. În imaginile filmate de un trecător apare unul dintre bătăuși care îl lovește fără milă, cu o rangă de fier, pe cel căzut la pământ.

Filmul a ajuns pe Facebook, iar o persoană care spune că este rudă cu cel bătut a scris că a fost rănit grav și operat pe creier.

Femeia spune că vărul ei s-a dus la magazin să cumpere țigări, alături de un alt tânăr, minor, iar atacatorii s-ar fi legat din senin de ei.

„Erau puși pe scandal, copiii au fugit și ei au fugit după copii și băiatul minor a apucat sa fuga și celălalt a rămas și s-a întâmplat ce s-a întâmplat și noi suntem șocați se mai bate lumea da nu așa in halul acesta”, a scris tânăra pe Facebook.(VIDEO,dupa reclame)

Potrivit Luton Today, bătaia a avut loc pe 27 octombrie, la ora 1.10 noaptea.

Posted by Khalid Naeem on 29 Octombrie 2017

„A fost un atac urât, violent care a lăsat victima în spital cu leziuni grave. Fac apel către oricine a asistat la această faptă să ne contacteze, precum și oricine care ne poate ajuta să identificăm cei doi bărbați despre care credem că pot avea informații vitale despre incident”, a declarat  Scott Hannam de la Poliția Luton.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *