Cine este principele Duda, din tata securist, membru FSN, prieten bun cu Iliescu si Nastase si de ce este prezentat de intreaga mass-media drept “oaia neagra” a Casei Regale!

Redau mai jos doua articole din intreg internetul pentru a va arata care este perceptia generala a “jurnalistilor” si a publicatiilor din Romania cu privire la Duda si la Casa Regala.. Veti observa mereu ca printul Duda este reprezentamereu drept”oaia neagra” a Casei Regale, infiltrat chipurile de catre Securitate pentru “a distruge Casa Regala”. Nimic mai fals: Casa Regala a Romaniei a colaborat cu Securitatea dintotdeauna, inca din comunism cand un agent mergea lunar conform marelui tradator si mason Stanculescu, sa duca valiza cu bani regelui Mihai, care in clipa cand nu a mai primit banii de la Ceausescu, salariul destul de maricel, de oridnul zecilor de mii de dolari lunar, a dat ordin sa inceapa revolutia, lucru dovedit si de indemnul regelui Mihai la Europa Libera, catre romani de a iesi  in strada, ca sa moara impuscati nevinovati. Veti spune: “dar vai regele nu a fost lasat apoi in tara de doua ori din vina lui Iliescu”, nimic mai fals, toate aceste actiuni au fost scene de teatru pregatite romanilor, pentru a-l face pe rege popular si iubit, idolatrizat si dorit de catre popor ( regele a si a firmat odata ca el nu va mai fi rege decat daca va fi implorat). Regele Mihai, s-a inteles de minune dintotdeauna cu Iliescu si apoi cu Nastase, pe care l-a desemnat in 2003 drept “Omul Anului”, nu mai spunem despre invitatiile la palat cu Iliescu caruia regele i se adresa cu “excelenta”. O alta dovada ca regele a fost ” pe manusa” cu tradatorii care l-au lichidat pe Ceausescu, este tratatul semnat in Ungaria, in 1989 de dezmembrare a Romaniei.

Sa revenim insa la Duda, ca tot circula stirea ca mama lui a murit. Tatal lui Duda a fost mare comunist, prieten cu Iliescu, facand parte din FSN alaturi de Iliescu si Nastase. Puteti rascoli google-ul si va veti lamuri, insa unde e mintita populatia mereu, cu acelasi laitmotiv, este ca Duda ar fi “omul rau” si Regele Mihai cu Principesa, manipulati saracii de Duda. Hai sa fim seriosi si sa ne trezim la realitate. Totul este prezentat astfel ca lumea sa il doreasca pe principele Nicolae, zis si anticristul( cautati pe google de ce) la carma Casei Regale, cat si a tarii, fiind pregatit in unanimitate de catre serviciile secrete romanesti, de catre masonerie si de catre Noua Ordine Mondiala.

Jurnaliștii monarhiști Roxana Iordache și Marius Ghilezan au scris pe facebook că, în acest moment, Regele Mihai ar fi prizonierul unor structuri sugerând că acestea ar aparține serviciilor de informații, iar de acest lucru nu ar fi străin Principele Radu, soţul Principesei Margareta.

Roxana Iordache, care a fost membru al Consiliului Regal alături de Alexandru Paleologu, Octavian Paler, Doina Cornea, Eleodor Focsăneanu și alții, a scris că Regele nu mai ia nici o hotărâre, iar toate actele și mesajele sale sunt, de fapt, realizate de alții. Chiar actul de excludere din Familia Regală a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de Rege, a susținut Roxana Iordache.

Scandalul a fost amplificat de avocatul Casei Regale, Ioan Luca Vlad, care i-a amenințat pe cei doi jurnaliști cu procese.

Andrei Bădin, editorul Flux24.ro, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regală, a precizat că scandalul la care s-a ajuns acum public își are originea în anii 1992-1994 și a culminat cu intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda.

Ce se vede acum public este rezultatul disensiunilor din Casa Regală începute cândva prin 1992 atunci când Principesa Margareta a intrat în dispută cu Corneliu Coposu, liderul PNȚCD, unul din marii susținători ai monarhiei. Principesa dorea o colaborare, coabitare, cu regimul Iliescu, Corneliu Coposu se opunea. De atunci au avut loc contacte discrete între Principesă și trimiși de la București, iar intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda și mai apoi negocierile din Elveția cu regimul Iliescu au alungat mulți din monarhiștii vechi. Între timp Radu Duda și-a consolidat Puterea în Casa Regală și practic acum el e cel care o conduce, Regele nu mai are absolut nici o putere, a susținut Bădin pentru flux24.ro.

IMG_2285Ştirea bombă, dincolo de culisele pe care le prezentăm, este că deja Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video care urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai, precizează Andrei Bădin, care adaugă că această informaţie nu are … Citeste mai departe AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *