4 nave care au dispărut fără urmă în Triunghiul Bermudelor și povestea lor misterioasă

riunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de Triunghiul Diavolului, reprezintă unul dintre cele mai misterioase lucruri care a răscolit imaginația și interesul oamenilor încă din anii 1800. Regiunea este situată în partea de Vest a Oceanului Atlantic de Nord, loc în care un număr prea mare de nave și aeronave au dispărut fără urmă, în niște circumstanțe de-a dreptul imprevizibile.

Iată câteva informații despre Triunghiul Bermudelor pe care nu le-ai mai auzit până acum!

1.  Zborul 19

Povestea terifiantă a Zborului 19 este unul dintre cele mai deranjante cazuri din istorie, care a înconjurat vreodată Triunghiul Bermudelor. În decembrie 1945, un grup de cinci lansatoare de torpile de la US Navy Avenger, denumite în mod colectiv Zborul 19, au decolat din Florida pentru o sesiune de antrenament, doar pentru a se confrunta cu disfuncționalitatea busolei și a citirilor neregulate.

A contactat baza pentru ajutor. Cu cât au căutat mai mult teren, cu atât mai mult au mers în ocean. Ultimele cuvinte ale căpitanului au fost auzite în timp ce-și pregătea echipajul pentru o aterizare în Ocean, din cauza lipsei de combustibil. Toți cei 14 oameni de la bord au fost pierduți, la fel și cei 13 membri ai echipajului unei bărci care ulterior a pornit în căutarea avionului. Ciudat este că nu au fost găsite cadavre sau deșeuri niciodată.

2. Carroll A. Deering

Deering a navigat din Virginia în Rio de Janeiro în august 1920, pentru a încărca niște cărbune. A ajuns la destinație nevătămat, în luna septembrie a aceluiași an. Cu toate acestea, călătoria de întoarcere s-a dovedit a fi fatală, atunci când nava s-a a dispărut, iar mai târziu a fost găsită agitându-se în apropiere de Carolina de Nord, în ianuarie 1921.

Când cei care au recuperat-o au descoperit că nu este altceva decât o navă-fantomă, au constatat și că jurnalul, echipamentul și echipajul de pe navă lipseau. Chiar și cele 2 bărci de salvare erau luate. Nu au existat concluzii oficiale cu privire la soarta echipajului și cauza incidentului, în ciuda investigației extinse pe care Guvernul SUA a realizat-o.Ea nu a pățit nimic. În 1881, în timpul unei călătorii de rutină, nava sa a trecut prin fața unei alte nave care naviga cu o viteză nebună.

Când echipajul a vrut să salveze cealaltă masă plutitoare anonimă, au constatat cu stupoare că nu era nici măcar un singur suflet pe navă. Căpitanul a decis să o aducă la New York, împreună cu nava lor. Cele două nave au călătorit fără probleme, până când o furtună le-a despărțit. A doua navă nu a mai fost văzută niciodată.

4. Vrăjitoria

Vrăjitoria era numele unei nave conduse de Daniel S. Burack din Miami, împreună cu un alt pasager, în decembrie 1967. Ei au crezut că puteau vedea mai bine luminițele de Crăciun mai departe de țărm, când Daniel a sunat la gărzile de coastă din Miami în jurul orei 21:00, raportând că a lovit ceva jos, și avea nevoie de o remorcă.

Vasul de ajutor a ajuns la destinația lui Daniel, dar nu exista nici o urmă de iaht sau resturi din acesta. În următoarele șase zile, 39.000 de kilometri de ocean au fost parcurși într-o tentativă de căutare măcar a unui indiciu despre ceea ce s-a petrecut cu nava Vrăjitoria, dar nu s-a descoperit nimic niciodată. S-a crezut că nava a căzut pradă Triunghiului Bermudelor și a forțelor ciudate care guvernează această zonă.

Acestea sunt doar câteva exemple din viața reală care s-au întâmplat în preajma Triunghiului Bermudelor, al căror mister nu a putut fi explicat niciodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *