Au vrut sa anunte pe Facebook ca se casatoresc, dar n-au fost atenti la detaliile din poza…Toata lumea si-a dat seama ca facusera inainte. Inclusiv parintii ei:

În zilele noastre, toate anunțurile importante se fac pe rețelele de socializare. Așa că această femeie nu a stat pe gânduri când iubitul ei a cerut-o de soție. Cei doi și-au făcut o poză (fotografia de mai sus) și au postat-o imediat pe Facebook, pentru a anunța fericitul eveniment.

Ceea ce ei nu au remarcat însă a fost că au uitat ceva pe măsuța din cameră, un obiect care i-a șocat pe toți cei care au văzut ulterior fotografia. Poza era însoțită de următorul mesaj:

La scurt timp de la postarea femeii, mesajele apropiaților au început să curgă…

 

Femeia tot nu își dădea seama de ce oamenii cred că e însărcinată, și chiar a negat acest lucru, până în momentul în care un apropiat i-a încercuit ceva în fotografia pe care ea însăși o postase.

Ei bine da, tânăra uitase să scoată din fotografie cutia de la un test de sarcină. Punând informațiile cap la cap, testul de sarcină și anunțul brusc al nunții, apropiații și-au dat seama că tinerii vor deveni părinți. Momentul i-a șocat atât pe prieteni, cât și pe protagoniști, care nu intenționau să anunțe și sarcina în aceeași zi.

Până la urmă, femeia n-a mai avut ce să facă și s-a simțit nevoită să recunoască adevărul, mai ales că și părinții ei îi scriseseră că sunt șocați de această veste. Motivul pentru care tânărul cuplu nu voia să recunoască sarcina atât de devreme era pentru că ar fi vrut să anunțe asta în ziua nunții, ca o surpriză pentru toți invitații.

Sursa: Unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *