Putin: Noua Ordine Mondiala este in stadiu final al Masterplanului ei european….

Putin:  Noua Ordine Mondiala este in stadiu final al Masterplanului ei european

Cand natiunile europene isi plang mortii si se pregatesc pentru urmatorul val de “iminente“ atacuri teroriste, Presedintele Putin avertizeaza ca Noua Ordine Mondiala este in etapa finale a cellor “70 ani Masterplan pentru Europa“, iar procesul se va accelera iincepand de acum. “Noua Ordine Mondiala a pus cuiburi de viespi in tarile voastre“, a declarat Putin unui grup in vizita la Kremlin. “Si acum ele ii inteapa.“

Cu Franta, intr-o stare de urgenta, Regatul Unit cu legea martiala unde mii de trupe patruleaza pe strazi,     Germania si Suedia care sufera avariile de lege si ordine legate de migranti, e greu sa te certi cu Putin.
Planul Noii Ordini Mondiale de a umple natiunile occidentale cu imigranti islamici radicali – impotriva vointei cetatenilor din aceste tari – si apoi dezlantuind iadul pe pamant “poking them“, a fost atins.
Putin considera ca trebuie respinsa politica frontierelor deschise ca sa mai aiba continentul o sansa de un viitor pasnic.
“Fratii si surorile mei europeni trebuie sa respinga politicile globaliste de frontiere deschise la care ii impinge elita.“
Nu exista nici un loc pentru natiuni suverane in viziunea viitorului a globalistilor, potrivit lui Putin. Si presedintele rus a aratat cu degetul direct spre familia Rothschild si camarila sa de elite internationale.
“Camarila Rothschild s-a infiltrat in guverelel dumneavoastra, media, institutiile bancare. Ei nu mai sunt mutumiti cu atrocitatile pe care le savarsesc in Orientul Mijlociu, acum o fac pe teritoriul lor propriu, sunt disperati sa completeze planul de guvern mondial, armata mondiala, o banca centrala mondiala.
“Ei cred ca pot face acest lucru prin teroroare si supunere. Te sperii si accepti orice legi noi pe care le vor pune in aplicare pentru a va proteja.” Putin a emis un apel la arme, cerand ca europenii sa respinga cantecul de sirena al globalistilor si cultul mortii.
“Ei (europenii) trebuie sa se ridice impotriva stapanilor lor, care au incetat de mult timp sa deservesca oamenii, si sa ceara ca vocile lor sa fie auzite.
“Guvernele Occidentale nu mai ascund adevaratele lor intentii. Puteti vedea oroarea care se afla sub masca lor. Stati cu ochii pe ei. Nu cadeti sub trucurile lor. Rusia nu va sta deoparte si nu va permite ca verii sai europeni sa fie sacrificati si dezumanizati astfel. Batalia a luat sfarsit. Razboiul a început. Adevarul si dreptatea vor triumfa.”

4 Replies to “Putin: Noua Ordine Mondiala este in stadiu final al Masterplanului ei european….”

  1. Dezagreabil gestul de a populariza ,,ideile,,țarului Putin! Vorbește de ,,cucerirea Europeni,el dictatorul unui stat care si-“a construit de secole un plan de a cuceri Europa! De ce nu au reușit rușii să materializeze planurile Ecaterinei ca și ale lui Petru cel Mare? Ptr.ca sunt un popor care întotdeauna a fost cu doua secule in urma civilizației europene! Mujicii stepelor si ai Asiei,dependenți de propagandă religioasă sau bolșevica,comunisto- fascistă,putinistă astăzi,nu vor înțelege nicio datä pe creatorii europeni antice,medievale,moderne! Vor fi mereu ,,ULTIMIi,, atașați la evoluția civilizației moderne!

    1. V Radu, esti cumva si tu un globalist mascat ? Sau ceva si mai si ??
      Ce scrie articolul e adevar pur, si inca putin spus …orb sa fii sa nu vezi ce se intimpla sub ochii tai !! Datoriya celor ca tine, lumea va ajunge un haos in scurt timp. Si prima victima vei fi tu !

  2. Noua nu ne trebuie nici UE nici Putin . Vrem sa fim lasati in pace sa ne vedem de viata noastra ROMANEASCA SFANTĂ SI ARMONIOASA. Avem tot ce ne trebuie dar nu avem un GUVERN CU COLOANA VERTEBRALA. Viitorul guvern trebuie si este necesar pentru ROMANIA sa fie alcatuit din OAMENI INȚELEPȚI.
    TOTI membri guvernului trebuie sa AIBA calitatide de conducator, de dascal, de psiholog, sa iubeasca TARA si POPORUL FACAND DOVADA ACESTORA nu prin vorbe ci prin fapte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *