Papa Francisc, sugestii ciudate despre diavolul reptilian care vrea să acapareze lumea…

Papa Francisc susține că în secolul nostru diavolul există și trebuie să învățăm din Biblie cum putem să ne ferim de tentațiile pe care ni le oferă.

Papa Francisc șochează opinia publică prin discursurile sale în care vorbește despre diavol. Acesta nu este un mit, așa cum își imaginează cei mai mulți oameni, nu este o idee abstractă, ci este o persoană extrem de inteligentă, care ispitește oamenii.

Caracterizarea răului făcută de Suveranului Pontif implică cuvinte precum „balaurul cel mare sau chiar șarpele cel vechi”. La prima vedere aceste cuvinte ne duc cu gândul la poveștile din Biblie, dar o analiză succintă ne împinge să vedem întreg adevărul și să credem că există o legătură strânsă între reptilieni și diavol.

Există teorii controversate care sugerează că Papa cunoaște fenomenul reptilienilor și atunci când a fost instaurat în actuala sa fucție primele cuvinte ale sale au împărțit lumea între bine și rău.

El, reprezentantul lui Dumnezeu pe Terra, este conducătorul armatei lui Iisus, iar lupta pe care o poartă cu forțele răului este una permanentă. Așa ar trebui să facă fiecare om, sugerează Papa, pentru că atunci când diavolul își face apariția, nimeni nu ar trebui să converseze cu el, ci să reziste tentației. Și atunci când rezistența este mare, forțele răului pleacă, dar se vor întoarce și mai puternice.

Prințul cel Negru, așa cum îl numește Papa Francisc pe diavol, este un spirit extrem de inteligent și alunecos. Dominarea sa asupra oamenilor se face prin înșelătorie, dorințe și tentații. Preocuparea tuturor în această viața trebuie să fie în principal o luptă conștientă pe care trebuie s-o ducem cu aceste forțe ale răului și să alegem partea binelui.

Cei mai mulți, care ascultă discursurile Papei, cred că acestea sunt mai mult metafore și că aceste fapte nu se regăsesc în viața reală. Cu toate acestea, Suveranului Pontif ne avertizează că lucrurile sunt cât se poate de reale și dacă nu le vedem așa, atunci trebuie să ne trezim și să depășim bezna în care trăim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *